|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Smykkefremstilling diverse
Indhold på siden:

TOOLCRAFT Bitsæt TOOLCRAFT Kærv, Krydskærv Phillips, Krydskærv Pozidriv, Unbrako, T-profil 31 dele.
Perfekt til alle fagfolk inden for finmekanik, elektronik, smykkefremstilling, optik. Alle dele er vibrationssikkert indlejret i hårdt skum og overskueligt arrangeret i opbevaringsboksen..
Kategori: Elværktøj - Værktøj El-værktøj - Tilbehør Bits Bit-sæt
Diverse Lædersnor Rundskåret Antikbrun 100cm 2mm.
Hvis du og dine børn elsker at lave kreative ting, så skulle I prøve smykkefremstilling. MedLædersnor RundskåretAntikbrun100cm 2mm får du 100 cm lædersnor, som kan bruges til armbånd og halskæder til store og små. Hver især kan sætte sine egne perler o.
Kategori: Kreativ leg - Kreativ / DIY
Diverse Lædersnor Rundskåret Sort 100cm 2mm.
Lædersnor Rundskåret Sort 100cm 2mm er til dig, der godt kan lide at lave smykker som armbånd og halskæder med lædersnor. Sæt dit eget valg af perler og andre charms på snoren og design dit helt eget smykke. Smykkefremstilling er noget både børn og voksne.
Kategori: Kreativ leg - Kreativ / DIY
Diverse Træperler Runde 10 mm - 40 stk.
Træperler Runde måler ca. 10 mm i diameter og har et lille hul igennem til påsyning. Pakkenindeholder 40 stk. træperler i lyst træ. Man kan bruge de små træperler til mange kreative projekter. Det kan fx være i smykkefremstilling, uroer, suttekæder eller.
Kategori: Smykker - Kreativ / DIY
Diverse Ring Messing 20mm - 1 stk.
Ringe somRing Messing 20mm - 1 stk kan bruges til et utal af projekter fra smykkefremstilling til taskefremstilling. Kombiner den fx med en lædersnor og et par vedhæng, så har du et flot armbånd eller en smart halskæde. Sætter du den derimod i din nyeste.
Kategori: Kreativ leg - Kreativ / DIY
Diverse Ring Nikkel 15mm - 1 stk.
Ring Nikkel 15mm - 1 stk kan du bruge til en række projekter. Ringen kan sættes på tasker som pynt eller til at sætte forskellige stropper og remme i. Du kan også bruge dem til smykkefremstilling som det centrale bindeled mellem en lædersnor og et vedhæng.
Kategori: Kreativ leg - Kreativ / DIY
450855 Skruetrækker-sæt med 13 dele N/A.
Perfekt til alle fagfolk inden for finmekanik, elektronik, smykkefremstilling, optik. Muliggør præcist arbejde – også på svært tilgængelige steder ved lang levetid..
Kategori: Værktøj - Værktøj Håndværktøj Skruetrækkere Skruetrækker-sæt
TOOLCRAFT 816523 Rundbørstesæt 10 dele DIA. 21 mm Skaft-Ø 2,35 mm 1 Set.
Til rengørings-/polerarbejder på overflader inden for områderne elektronik, finmekanik, modelbyggeri, optik og smykkefremstilling m.v..
Kategori: Elværktøj - Værktøj El-værktøj - Tilbehør Slibemidler Slibebørste
TOOLCRAFT 816525 Børstesæt 8 dele. DIA. 21 mm Ståltråd Skaft-Ø 2.35 mm 1 Set.
Til fine rengørings-/polerarbejder også på vanskeligt tilgængelige steder inden for områderne elektronik, finmekanik, modelbyggeri, optik og smykkefremstilling m.m..
Kategori: Elværktøj - Værktøj El-værktøj - Tilbehør Slibemidler Slibebørste
V3
Kategorier på sider:

Filateli Modeltog Gode råd om hobbyprodukter Byggeri Frimærke Hobby Lev af din hobby Haveportaler Tilbud Drivhuse Hobbyværktøj Kampagnetilbud Hobbyartikler Hobby ting Maling Hobby bøger Hobby legetøj Stof Håndarbejde Perler Smykkefremstilling diverse
 
 
 Du er her: Hobbybutik - Hobby Hobbybutik - - Hvad er Hobbybutik en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.