|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Maling
Indhold på siden:

Spray maling RAL farve 9005 Dybsort (500 ml) UNICAN.
Unican RAL-farver er yderst velegnet til at give en flot og beskyttende finish på alle former for maskiner, konstruktioner og andet udstyr. Unican RAL-farver kan også bruges som opmærknings-spray på værktøj eller andet, som ønskes markeret. Unican RAL-farver har en hurtig tørretid og en fremragende.
Kategori: Værktøj - Maling
FERM Maling/Cement Mixer1400W – PMM1006.
Med denne kraftfulde 1400 Watt FERM PMM1006 mixeren kan du hurtig og nemt blande cement og maling. Du kan bruge denne maling og cementblanderen fra FERM også for å blande andre viskose materialer som mørtel, injektionsmørtel, lim og gips.Det store greb af mixeren gør det let å arbejde med. De 2.
Kategori: Elværktøj - Isenkram Værktøj – tilbehør Mixerjern
Joan Maling Modern Icelandic Syntax.
This comprehensive overview of Icelandic syntax contains new analyses of word order and long-distance reflexivization, detailed studies of case-marking, and the first systematic description of the -st middles. It presents a complete picture of modern Icelandic syntax as seen in the tradition of generative.
Kategori: Bøger & blade - Bog
Tekstil maling.
Sættet med tekstil maling indholder 6 lyse og glade farver a 45 ml. i farverne gul, orange, rød, grøn, turkis og lilla. Farverne dækker rigtigt godt og er selvfølgelig giftfri. Når tøjet er malet skal det hvile i 2 timer eller til det er helt tørt. Derefter stryges det og er nu klar til brug. Den permanente.
Kategori: Kreativ leg - Tusser og farver
Spiselig maling mørk guld - 25 ml.
.
Kategori: Mad - Farver
Paint-Sation maling - Refill.
Maling fra Paint Sation Børn elsker at tegne og male. Og nogen gange kan det godt gå lidt vildt for sig. Men kan man nænne at bremse de små kreative krudtugler, der sidder der, dybt koncentreret med tungen i den ene mundvig? Nej vel! Malingen fra Paint Sation er drypfri, så din lille Picasso kan koncentrere.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Legetøj Indeleg Kreativitet & læring Maling, støbning & dekoration
Cyclus maling til cykler Mat Sort 400ml.
Spraymaling til at male en cykel op fra bunden af eller til at reparere lakskader o.l.<br /> 400 ml..
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Reservedele - Maling&#47;lak
Lena Vase maling til børn.
Figurer med lys og farver. Glaskunst på vaser - påfør ganske enkelt konturerne og farvelæg figurerne. Komplet sæt med 2 vaser, farver, pensel, konturpasta og udførlig vejledning. Egnet til børn fra 8 år. Detaljerede instruktioner. Pakket i en papæske med produktoplysninger. ger..
Kategori: Spil - Legetøj|Kreativt legetøj
Malinger og lakker: miljøvejledning til malingssystemer til korrosionsbeskyttelse af stålkonstruktioner.
Malinger og lakker: miljøvejledning til malingssystemer til korrosionsbeskyttelse (Forlag: Dansk Standard, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788773105375).
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Corrostabil rustbeskyttende maling 200ml dåse.
Corrostabil rustbeskyttende oliebaseret grundmaling som effektivt stopper alt rust på din båd. Produktet kan males direkte på fastsiddende rust og kan overmale de fleste typer dækfarve. Farve: Rødbrun Temperaturbestandig fra -45° til +120°C..
Kategori: Tilbehør til både - Default Category Motor og styring Motortilbehør
Diverse Easy Beton Maling 100ml.
Easy Beton Maling 100ml.
Kategori: Kreativ leg - Kreativ / DIY
Humbrol maling EWS gul RC419 akryl jernbane maling.
En vandbaseret akryl maling med en mat finish. Brug A vand-baseret, hurtig tør maling udviklet til brug på plastik model kits, men som....
Kategori: Legetøj - Maling til håndarbejde og hobby
Metallic Maling - Tyktflydende - 5 Stk Farver 100ml - 3d Liner.
Pakke med 5 smukke metallic farver i guld, sølv, sort, kobber og perlemor. Malingen er tyktflydende og kan anvendes til detaljer med reliefvirkning på f.eks. tekstil, metal....
Kategori: Kreativ leg -
Rainbow Dust Metallic maling, perlemorshvid.
Klar til at brugeLet at rengøre udstyr efter brugPåfør med en pensel for fine detaljer i dit arbejdePåfør med en EasyCover svamp til stor arealdækning (kan kræve 2 lag)Kan bruges med en airbrush til en glat overflade. Til airbrush anbefales at fortynde me.
Kategori: Mad - Råvarer
DYRUP Loft 02 Ekstra dækkende maling, Hvid, 4,5 ltr.
DYRUP LOFT Ekstra Dækkende 2 er en helmat loftmaling, der er mærket med EU's miljømærke. Den anvendes indendørs til lofter af fx puds, beton og overflader beklædt med glasvæv og filt.DYRUP LOFT Ekstra Dækkende 2 er især perfekt til lofter med store lysindfald, da den giver en flot helmat og refleksfri.
Kategori: Byggevarer - Maling Maling Væg og loftsmaling
Carpoint Maling pistol 1.2 mm aluminium gris.
.
Kategori: Elværktøj - Fritid & Sport - Biludstyr - Bilværktøj - Diverse
STAEDTLER Karat watercolour akvarel maling, 24 stk..
STAEDTLER Karat watercolour akvarel maling i æske med 24 flotte farver. Hver tube indeholder 12 ml..
Kategori: Bøger & blade - Books
Emil og den røde maling.
Billedbog af Kirsten Ahlburg til de yngste - til dialoglæsning om idiomer og de underlige mundheld, der optræder i det danske sprog.Denne bog kommer med et humoristisk bud på forklaringen bag idiomet '' Ude at male byen rød.'' Bogen er oplagt som oplæg til en dialog med børn i indskolingen om sprog og.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
SJÄLSÖ NORDIC skolebord - natur træ m. rester af maling, m. opbevaringsrum.
Prøv lige at se dette fine skolebord, som vi præsenterer her. Er det ikke charmerende? Det rektangulære skolebord kommer fra Själsö Nordic, og er en gammel skole-skrivepult. Det unikke skolebord kan være patineret med rester af maling. Et hyggeligt børnebord i retro design, der vil kunne glæde de fleste.
Kategori: Babymøbler - Børneværelset // Børneborde
V3
Kategorier på sider:

Lev af din hobby Byggeri Håndarbejde Hobbyartikler Filateli Drivhuse Hobby bøger Maling Hobby Stof Haveportaler Modeltog Hobbyværktøj Perler Frimærke Gode råd om hobbyprodukter Tilbud Kampagnetilbud Hobby legetøj Smykkefremstilling diverse Hobby ting
 
 
 Du er her: Hobbybutik - Hobby Hobbybutik - - Hvad er Hobbybutik en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.