|
|
Lån  


 
Annonce:


Lev af din hobby
Her er en række gode råd som det er en god ide at læse, inden du springer ud i en ny tilværelse som iværksætter og siger dit faste job op.

1. Du skal have baglandet med dig
Snak dine planer grundigt igennem med din familie, før du tager springet. De skal være indstillet på at du øger din arbejdstid og siger farvel til den faste månedsløn til fordel for en mere svingende indtjening.

2. Få professionel rådgivning
Kontakt dit lokale erhvervsråd, hvor du kan få rådgivning og hjælp til at lave en forretningsplan.
En forretningsplan er et vigtigt værktøj, der hjælper dig med at få struktur på din forretningsidť og er uundværlig, når du skal tale med din bank.

3. Brug dit netværk
Dit netværk kan hjælpe dig i gang. Lad tidligere kolleger og samarbejdspartnere vide, at du er på banen. Meld dig ind i netværk for nystartede iværksættere.

4. Gør det, du er bedst til
Overlad for eksempel regnskabet til en revisor. På den måde undgår du at gå sur i papirarbejde og har mest mulig energi til selve det kreative arbejde.

5. Få et sikkerhedsnet
Som selvstændig kan du være medlem af en A-kasse, så du er sikret dagpenge, hvis det ikke går. Og bliver du syg, kan du få sygedagpenge fra kommunen efter de første to ugers sygdom, lige som du er berettiget til barselsdagpenge.

Kategorier på sider:

Hobby bger Byggeri Hobby Hndarbejde Drivhuse Hobby ting Hobbyartikler Stof Gode rd om hobbyprodukter Modeltog Frimrke Perler Kampagnetilbud Hobbyvrktj Lev af din hobby Filateli Hobby legetj Haveportaler Smykkefremstilling diverse Tilbud Maling


 Du er her: Hobbybutik - Netannoncer Hobbybutik -