|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Hobby bøger
Indhold på siden:

Kim Kingo Røgning som hobby.
Denne bog er primært skrevet til begyndere, som har interesse i at starte røgning op som hobby.Den giver en grundig gennemgang af alle de elementære oplysninger, som er nødvendige for at gå i gang med hjemmerøgning, herunder valg af røgeovn, tilbehør og røgemetoder.Der er grundige beskrivelser om saltning,.
Kategori: Bøger & blade - Mad, vin - Mad, vin, div.
Sabine Lemire Sabines pomponer.
Sabines pomponer er en bog fyldt med fantasifulde, nuttede, farlige, flotte, sjove og farverige pomponer.Bogen indeholder detaljerede beskrivelser med tegninger og billeder.Pomponerne varierer i sværhedsgrad, så der er noget at lave for både små og store.Sabine Lemire har lavet en lang række hobby-bøger for.
Kategori: Bøger & blade - Børnebøger - Børnebøger
Britt Jørgensen Gummijul.
Da Britt Jørgensen fandt på at bruge traktorslanger til de flotteste tasker og andre seje brugsting, satte hun med sine bøger gang i en helt ny hobby. Tre bøger er det blevet til nu, og Britt Jørgensen er nu klar med endnu en udgivelse: nemlig med pynt til jul - gummi-jul! Materialerne er også her.
Kategori: Bøger & blade - Hobby - Hobby, div.
Wiley Investing in Collectables.
Ever wanted to make money from investing in something you love? Whether you're looking to make money from your hobby or collection, or you're a serious investor seeking to profit from your passion or diversify your portfolio, Investing in Collectibles contain all you need to know. Inside you'll discover: tips.
Kategori: Bøger & blade - Study books
Elsevier Science WarDriving: Drive, Detect, Defend.
The practice of WarDriving is a unique combination of hobby, sociological research, and security assessment. The act of driving or walking through urban areas with a wireless-equipped laptop to map both protected and un-protected wireless networks has sparked intense debate amongst lawmakers, security.
Kategori: Bøger & blade - Study books
Wiley Beginning ASP.NET 4.
This book is for anyone who wants to learn how to build rich and interactive web sites that run on the Microsoft platform. With the knowledge you gain from this book, you create a great foundation to build any type of web site, ranging from simple hobby-related web sites to sites you may be creating for.
Kategori: Bøger & blade - Study books
Elsevier Science Implementing 802.11, 802.16, and 802.20 Wireless Networks.
This is not another book about installing a home or “hobby” Wi-Fi system. Instead, this book shows you how to plan, design, install, and operate WLAN systems in businesses, institutions, and public settings such as libraries and hotels. In other words, this book is packed with serious information for serious.
Kategori: Bøger & blade - Study books
Perlevenner (Bog).
Perlebog med dyremotiver til både store og små. Er du vild med at lave perler, så er denne bog med søde dyreunger lige noget for dig. Bogen indeholder 25 mønstre, der alle kan bruges i hjemmets indretning og på børnenes værelse. Saml familien og giv jer i kast med denne skønne hobby og mød...
Kategori: Bøger & blade - Underholdning / Bøger & blade / Bøger
Torsten Wegener Det bliver ikke større.
Da livsuret passerede de fyrre, satte Torsten Wegener sig ned og lavede en liste over de ting i livet, som han manglede at prøve. Øverst på listen stod ønsket om at stå ansigt til ansigt med storvildt. For jagt har hele livet været Torsten Wegeners altdominerende hobby og lidenskab. Med denne bog sætter.
Kategori: Bøger & blade - Sport - Jagt & Fiskeri
Bibi Larsen Mal med din symaskine.
Mal med din symaskine er en bog for den, der har lyst til at sy og udtrykke sig i billeder og slå sig løs med stoffer og farver- en hobby uden store investeringer.Bogen indeholder enkle og svære teknikker samt færdigsyede billeder til inspiration.Bibi Larsen er håndarbejdslærer fra Jonstrup Seminarium. Hun.
Kategori: Bøger & blade - Hobby - Hobby, div.
Annelise Bruus Mellem stjerner og midnatssol.
Forfatteren ser tilbage på et aktivt vandrerliv i en sen alder, som fører hende til den spanske Camino i flere omgange, Hærvejen og Gendarmstien i Danmark, Skotland og Sverige og det nordlige Lapland, hvor hun dyrker sin sent erhvervede hobby, fluefiskeri.
Kategori: Bøger & blade - Rejse, geografi - Rejseerindringer
Kay Maguire Den rødglødende chilidyrker.
Chilien er det mest brugte krydderi i verden, og selvom man ikke selv bryder sig om stærk mad, kan man alligevel lade sig fascinere af de ofte farvestrålende frugter.Dyrkning af chilier er blevet trendy, og det udvikler sig for mange til en hobby at samle på chilier, på samme måde som andre haveejere samler.
Kategori: Bøger & blade - Hus, Have & Husdyr - Have, Drivhus & Stueplanter
Allan Toogood Den store bog om planteformering.
Det kan være dyrt at være haveejer, men langt de fleste haveplanter kanformeres ganske let, sa° man selv kan lave nye planter. Planteformering bliverhurtigt en hobby pa° lige fod med selve havedyrkningen.Teknikker som podning og stiklingeformering har et ry for at være svært, men ivirkeligheden handler det.
Kategori: Bøger & blade - Hus, Have & Husdyr - Have, Drivhus & Stueplanter
Anja Takacs Perlevenner.
Perlebog med dyremotiver til både store og små. Er du vild med at lave perler, så er denne bog med søde dyreunger lige noget for dig. Bogen indeholder 25 mønstre, der alle kan bruges i hjemmets indretning og på børnenes værelse. Saml familien og giv jer i kast med denne skønne hobby og mød de mange søde.
Kategori: Bøger & blade - Hobby - Håndarbejde
David Woodroffe 1000 Prik til prik for voksne.
Man lader sig inspirere af berømte seværdigheder, dyr, kunstværker, klassiske biler, ikoniske bygninger og scener og situationer fra underholdnings- og sportsverdenen.Man bliver totalt opslugt af tegnearbejdet og indser hurtigt, at det ikke kun er en herlig hobby, men også er en terapeutisk aktivitet, der bl..
Kategori: Bøger & blade - Hobby - Tegning, Maleri
Ian Rankin Vilde køtere.
Tilværelsen som pensionist behager overhovedet ikke John Rebus. Hobbyer, ferier og gør det selv-arbejde er ikke ham. At være politimand ligger ham i blodet. Så da kriminalassistent Siobhan Clarke beder om hjælp med en sag, er han ikke sen til at træde til.Clarke er i gang med at undersøge mordet på den.
Kategori: Bøger & blade - Skønlitteratur - Krimi og spænding
Geoffrey Eley Høns i haven.
Seks høner kan forsyne en familie med 1.000 æg om året, mens ænder lægger endnu flere. At holde fjerkræ derhjemme, enten som hobby eller som del af et selvforsyningsprojekt, er givtigt og interessant. Dr. Geoffrey Eley skildrer sine erfaringer fra mange års fjerkræhold. Han beskriver fire grundsætninger for.
Kategori: Bøger & blade - Hus, Have & Husdyr - Husdyr & Kæledyr
Cilla Jackert Rigtige løgnhalse.
 Annika elskede at lyve.                       Hvis man ville være storsindet, kunne man sige, at det at lyve, var Annikas hobby.                       Hvis man ikke ville være storsindet, kunne man i stedet sige, at Annika var en rigtig....
Kategori: Bøger & blade - Børnebøger - Børnebøger, div.
Hans-Henrik Meyer Fossilerne fra Møns Klint.
Forfatteren Hans-Henrik Meyer deler med stor entusiasme ud af sin begejstring for og viden om Møns Klints fossiler.At samle fossiler på stranden er en yndet hobby blandt de ca. 300.000 gæster, der årligt besøger Danmarks smukkeste kyststrækning, Møns Klint. Tag med en tur til Møns Klint og find skrivekridt,.
Kategori: Bøger & blade - Naturen - Naturen, div.
V3
Kategorier på sider:

Perler Kampagnetilbud Hobbyværktøj Drivhuse Hobby ting Hobby bøger Filateli Hobby legetøj Lev af din hobby Smykkefremstilling diverse Modeltog Maling Hobbyartikler Hobby Gode råd om hobbyprodukter Frimærke Haveportaler Byggeri Håndarbejde Tilbud Smykkefremstilling
 
 
 Du er her: Hobbybutik - Hobby Hobbybutik - - Hvad er Hobbybutik en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.