|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Drivhuse
Indhold på siden:

Drivhuset - dyrkning, indretning, afslapning - Indbundet.
Drivhuset "Drivhuset" er skrevet af to haveeksperter og giver dig svar på alle de spørgsmål, der dukker op, når man har besluttet sig for at få et drivhus. Bogen har inspiration til valg af materialer og indretning samt placering i haven. Den gennemgår de forskellige plantetyper og arter, som kan dyrkes i.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Fagbøger Hus & have
Dancover Drivhus Glas Juliana Junior 12,1m², 2,77x4,41x2,57m, Antracit.
Produktspecifikationer:Bredde: 2,77 m.Længde: 4,41 m.Sidehøjde: 1,60 m.Kiphøjde: 2,57 m.Dør: 0,70x1,90 m.Materiale: GlasRamme: AluminiumLoftpanel tykkelse: 3mmSidepanel tykkelse: 3mmFarve: AntracitVandtæt: 100% vandtætVægt: 397 kg.Dansk design og kvalitetGiver optimale vækstbetingelserKan også bruge.
Kategori: Haveindretning - Garden Shed
vidaXL drivhus aluminium 240 x 211 x 232 cm.
Dette rummelige drivhus har plads til et stort antal planter og vil være en fantastisk løsning til at beskytte dine planter mod den kolde vinter. På grund af dets polycarbonatpaneler er dette solide drivhus UV-modstandsdygtigt og termisk isoleret. Det kan modstå temperaturer fra -20 °C og op til 70.
Kategori: Haveindretning - Hjem & have Græsplæne og have Havearbejde Drivhuse
tectake Drivhus uden fundament 190 x 185 x 195 cm.
Det klassiske drivhus fra TecTake giver masser af plads til såning og opdræt af frugt, grøntsager og planter. Gennem den forhøjede varme og luftfugtighed indenfor i drivhuset opnår du fremragende resultater med dyrkningen. Drivhuset giver planterne beskyttelse mod vejrpåvirkninger og skader fra.
Kategori: Planter & havepleje - TecTake Have & Gør det selv Haveudstyr Drivhus
Bente Mortensen Drivhuset.
Kunne du godt bruge en smule hjælp fra et par haveeksperter, når du går i gang med dyrkningen af drivhuset? Ingen problemer. Med "Drivhuset" kommer de to haveeksperter Jesper Corfitzen og Bente Mortensen nærmest til at stå i dit hjem, så snart du har brug for hjælp. Der er meget tvivl og mange.
Kategori: Bøger & blade - Bog
VITAVIA DRIVHUS IDA 6500 alu m/glas.
Vægdrivhus med stort dyrkningsareal og plads til hyggekrog Sidehøjde på 169cm og en totalhøjde på 221cmAnodiserede aluminiumsprofiler3mm drivhusglas med 6mm polycarbonatplader til taget2 tagvinduer og 2 skydedøreEt vægdrivhus til dig, som gerne vil have alle fordele ved et drivhus men har begrænset plads. Et.
Kategori: Haveindretning - Have & fritid Drivhuse & tilbehør Drivhuse
Diverse Drivhus, str. 30,5x20 cm, dybde 11,5 cm, kejsertræ, 1stk..
Lille mistbænk med hældning, 3 rum og låg med klar akryl.
Kategori: Kreativ leg - Tilbehør & Redskaber
Halls Magnum drivhus 148 grøn m/3 mm hærdet glas.
Længde: 4,46 meter Bredde: 2,57 meter Sidehøjde: 1,48 meter Totalhøjde: 2,58 meter Dør bredde: 116 cm Tagvinduer: 4 stk. Dyrkningsareal: 11,5m2.
Kategori: Haveindretning - Havecenter|Drivhuse|Halls drivhus
Drivhuset - Jesper Carl Corfitzen - Bog.
Drivhuset er skrevet af to haveeksperter og giver dig svar på alle de spørgsmål, der dukker op, når man har besluttet sig for at få et drivhus. Bogen har inspiration....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Drivhuset: indretning, dyrkning, afslapning.
Drivhuset: indretning, dyrkning, afslapning (Forlag: Politiken, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788740025262).
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Redskabsrum med drivhus.
Super lækkert redskabsrum med påbygget drivhus. Redskabsrummet og stolperne i drivhuset er i ubehandlet nåletræ. Vægelementer og døre leveres færdigsamlet Total grundmål: 316x208 cm "Saml selv" Ekskl gulv i drivhuset. Husk evt tagpap..
Kategori: Haveindretning - Byg selv Redskabsrum Drivhuse
Skultuna Drivhus, Messing.
Liv greenhouse from Skultuna, designed by Emma Stridh. Liv is a small greenhouse for the smallest flowers and for the plant's first stages of life..
Kategori: Opbevaringsmøbler - Havemøbler & Udemiljø Have Havekrukker & Plantekasser
Drivhus og udestue.
Dette er en bog om dine drømme. Du drømme om solmodne tomater, duggede vindrueklaser og duftende krydderurter.Vejen til at få dit drivhus til at være, præcis som du drømmer om, er at blive fortrolig med både husets tekniske detaljer og med det specielle vækstmiljø, som dyrkning under glas indebærer.I Drivhus.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Lene Bjerre Drivhus Auria.
Rustikt drivhus af lyst guldfarvet jern og klart glas. Drivhuset er perfekt som pynt i vindueskarmen. Dyrk små planter, og se dem vokse fra frø til store planter! Mål H25 x B16 x L27 cm..
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig & indretning Dekoration Pynteting
Lars Lund Det økologiske drivhus.
Sommer året rundt. I et drivhus kan man dyrke masser af herlige økologiske grøntsager, og så er huset skønt at dase i under grønne ranker når vinden blæser, og temperaturen begynder at falde udenfor. Bogen fortæller om, hvordan man vælger den rigtige type drivhus også til altanen og den lille....
Kategori: Bøger & blade - Books
Halls drivhus Popular 66 3,8m2 3mm glas.
Areal i m2: 3,8 m2 Rudemateriale: Almindelig glas Stelmateriale: Aluminium Antal vinduer: 1.
Kategori: Haveindretning - Bolig & Have - Have - Drivhus - Traditionelle drivhuse
Ib Laursen - Garden House Drivhus - Small.
.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligtilbehør/Boligtilbehør
Falcon de Luxe gennem drivhus døren puslespil (500-stykke).
Bagdøren drivhus er titlen på denne fantastiske 500 brik Falcon de luxe puslespil puslespil at snapshots udsigten fra inde i t....
Kategori: Børnetøj - Puslespil
TRADEMARK LIVING Mini drivhus - jern, uden glas (46x50).
Dette produkt fra Trademark Living er helt nyt, og derfor er der endnu ikke tilføjet en produkttekst. Vi arbejder dog hårdt på at få lavet en. Trademark er et dansk familieeget brand. De har en helt unik kollektion, der altsammen er lavet med god fornemmelse for tidens trends og altid med respekt for miljøet.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligtilbehør // Dekoration // Skulpturer og pyntegenstande
V3
Kategorier på sider:

Maling Hobby Hobby legetøj Hobby bøger Tilbud Smykkefremstilling diverse Hobby ting Perler Haveportaler Frimærke Modeltog Byggeri Gode råd om hobbyprodukter Stof Drivhuse Håndarbejde Hobbyartikler Filateli Lev af din hobby Hobbyværktøj Kampagnetilbud
 
 
 Du er her: Hobbybutik - Hobby Hobbybutik - - Hvad er Hobbybutik en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.