|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Drivhuse
Indhold på siden:

Juliana drivhus Premium 13,0 m² antracitgrå m/ 3 mm hærdet glas.
Huset leveres med dobbelt stalddør, og fås med fire forskellige dækmaterialer: 3 mm glas, 3 mm hædret glas i hele baner, 6 mm polycarbonat og 10 mm polycarbonate. Størrelse: 13,0 m² Længde: 296 cm Bredde: 439 cm Taghøjde: 267 cm* Sidehøjde: 172 cm* Materiale: 3 mm hærdet glas Farve: Antracitgrå/sort.
Kategori: Haveindretning - Havecenter|Drivhuse|Juliana drivhuse
Sagaform Green drivhus på fod med glaskugle salviegrøn.
.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligindretning:Vaser og krukker
Halls drivhus inkl. sokkel - Universal 128 - 9,9 m².
Halls 9,9 m2 drivhus i aluminium med fundament Halls har via mere end 75 års virke, et internationalt ry som førende producent af gør-det-selv drivhuse til priser, alle har råd til. Universal drivhuset har en kraftig konstruktion med specialstøbte samlingsbeslag til tag og sider, hvilket giver drivhuset.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
Sagaform Green Drivhus med Glaskuppel, Grøn.
Stentøj/glas. Leveres i gaveæske..
Kategori: Køkkenredskaber - Vaser/Krukker, Urtepotteskjuler
Cassandra drivhus 9900 sort.
Størrelse: 9,9 m² med kraftige sortlakerede profiler Cassandra er specielt designet til den kræsne bruger. Cassandra leveres med 3 mm hærdet glas i hele baner. Glassene fastgøres med elegante glaslister. Den lave indgangssokkel gør, at man uhindret kan gå ind og ud af orangeriet/drivhuset. Det er også en.
Kategori: Haveindretning - Have,Drivhuse og tilbehør,Alle drivhuse
Drivhuset.
Drivhuset er skrevet af to haveeksperter og giver dig svar på alle de spørgsmål, der dukker op, når man har besluttet sig for at få et drivhus. Bogen har inspiration til valg af materialer og indretning samt placering i haven. Den gennemgår de forskellige plantetyper og arter, som kan dyrkes i drivhuset, de.
Kategori: Bøger & blade - Hus, Have & Husdyr - Have, Drivhus & Stueplanter
Vis mig dit drivhus (Bog).
Claus Dalby har besøgt omkring hundrede og tyve skandinaviske drivhusejere og viser i denne bog, hvor forskelligt og personligt de har indrettet sig. I dag er drivhuset meget mere end et sted til dyrkning af tomater og agurker. Det er først og fremmest et opholdssted til nydelse og glæde for mennesker,...
Kategori: Bøger & blade - Underholdning / Bøger & blade / Bøger
Bente Mortensen - Drivhuset - Bog.
.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Juliana drivhus - Gartner 18,8 m2 alu m. 3 mm glas.
Længde 511 cm, Bredde 368 cm, Sidehøjde 172 cm*, Total højde 289 cm*Inkl. 6 vinduerNedløbsrør medfølgerMontage lister medfølger *Højden  er angivet inkl. 12 cm fundament som tilkøbes Vi kan tilbyde hjælp til montering og ops&.
Kategori: Diverse - House & Home - Garden & DIY - Garden Furniture
Vitavia Venus drivhus 5000 Grøn-Glas.
Høj totalhøjde Skydedør Tagafstivere.
Kategori: Diverse - Bolig & Fritid - Have - Drivhus
Mini drivhus, ca. 48x68x94 cm.
Mini drivhus fra Lifetime Garden - fås billigt hos Pixojet! Saml-selv drivhus til haven betræk i god plastkvalitet m. åbning fortil - forstykke rulles op og fastgøresHos Pixojet tilbydes du som noget nyt en lang række lækre produkter til have og udendørsleg til suverænt gode priser online! Når du handler hos.
Kategori: Blækpatroner, tonere - Hus & Have - Haveartikler
vidaXL Drivhus Aluminium 2,7 m².
Vores robuste drivhus består af en ramme af aluminium med 4 mm dobbelt væg polycarbonat paneler. Polycarbonat er UV resistent og spar op til 40% mere varme end glas. Drivhuset kan modstå temperaturer fra -25 ° C til +60 ° C og er derfor også velegnet til yderligere opvarmning til en drivhuseffekt..
Kategori: Haveindretning - Hus og have Græsplæne og have Havearbejde Drivhuse
vidaXL Drivhus bærbar 450x190x200 cm.
Dette er et drivhus, der er ideel til både nye og erfarne gartnere, kan drivhus rumme et stort antal planter, og er derfor meget praktisk og praktisk. Plastet er UV-beskyttet og modstandsdygtige over for frost, hvilket sikrer en lang tids brug. Plastic sider og tag er en god mulighed, fordi det er.
Kategori: Haveindretning - Hus og have Græsplæne og have Havearbejde Drivhuse
Sagaform Green drivhus på fod med glaskugle pelargoniarosa.
.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligindretning:Vaser og krukker
Sagaform Green drivhus med glaskuppel salvia grøn.
.
Kategori: Køkkenredskaber - Boligindretning:Vaser og krukker
Halls drivhus - Popular 86 - 5,0 m².
Halls 5,0 m2 drivhus i aluminium Halls Popular er et af Europas mest solgte drivhuse pga. det gode match mellem kvalitet og pris. Modellen har letløbende skydedør og leveres med et tagvindue. Vi anbefaler at tilkøbe et galvaniseret stålfundament, der giver ekstra 12 cm. højde i huset. Bemærk venligst Vi gør.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
Juliana drivhus - Classic - 4,4 m².
Juliana Classic 4,4m 2 cedertræ drivhus med 3 mm hærdet glas Genskab en haveidyl, som vækker minder tilbage i tid. Indtil efter anden verdenskrig, hvor aluminium på mange områder, herunder drivhuse, blev det nye materiale, var drivhuse uløseligt forbundet med trækonstruktioner, som også krævede en ikke.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
Juliana drivhus hylde - 2 sektioner.
Juliana drivhushylde Praktisk drivhushylde fremstillet i pulverlakeret ekstruderet aluminiumsprofil. Hylden har en pakning og pulverlakeret plade monteret i enderne, så man kan benytte hylden til undervanding. Dermed skal man ikke vande så ofte, og de tørstige krydderurter, planter mv. har derfor større.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhustilbehør
Juliana drivhus - Orangeri - 15,2 m².
Juliana Orangeri 15,2 m² drivhus Med Juliana orangeri får du et unikt rum i haven, der kan bruges både som traditionelt drivhus, men som også kan være et opholdsrum, hvor man kan nyde udelivet, selvom vejret ikke er helt i top. Lyset og duften fra planterne giver velvære og man får mere energi. Du kan.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Drivhuse Drivhuse
V3
Kategorier på sider:

Smykkefremstilling Drivhuse Haveportaler Hobbyværktøj Smykkefremstilling diverse Perler Gode råd om hobbyprodukter Hobby Filateli Hobbyartikler Hobby ting Hobby legetøj Lev af din hobby Hobby bøger Frimærke Modeltog Kampagnetilbud Byggeri Håndarbejde Maling Tilbud
 
 
 Du er her: Hobbybutik - Hobby Hobbybutik - - Hvad er Hobbybutik en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.